OLOI

Αναγνώστες

2/5/18

Νέα παράταξη για τον δήμο Θερμαϊκού


Νέα παράταξη θα διεκδικήσει την δημαρχεία Θερμαϊκού στις προσεχείς εκλογές, το όνομα "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ"  και επικεφαλής  είναι ο Καψάλας Συμεών από την Νηχανιώνα.  Μέχρι στιγμής  η όποια ενημέρωση  της παράταξης αυτής γίνεται μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το βιογραφικό του επικεφαλής αυτής της προσπάθειας:


Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θερμαικού
Δημοτική Παράταξη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (ΚΟΙΝΑ)
Έχω ασχοληθεί με τα κοινά για 15 χρόνια από το 1990 και μέχρι το 2004, οπότε αφοσιώθηκα στις επαγγελματικές μου ασχολίες. Το 1990 εκλέχθηκα πρώτος κοινοτικός
σύμβουλος στην κοινότητα Νέας Μηχανιώνας. Διετέλεσα αντιπρόεδρος της κοινότητας για δύο χρόνια (1992-1994) και εκπρόσωπος της κοινότητας στον σύνδεσμο Ανατολικής Ακτής Θερμαικού (σημερινό Δήμο Θερμαικού) για 4 χρόνια.

Σημαντικές επιτυχίες μας κατά την διάρκεια της θητείας μου για τις οποίες ήμουν ο βασικός συντελεστής!!
Εθελοντική συνένωση κοινότητας Νέας Μηχανιώνας με κοινότητα Κερασιάς και δημιουργία του Δήμου Μηχανιώνας
Μηχανογράφηση της κοινότητας αποκλειστικά με κονδύλια ΕΣΠΑ (πρώτη κοινότητα που μηχανογραφήθηκε στην Ελλάδα)
Ξεκίνημα και επιτυχής οργάνωση της γιορτής της Σαρδέλας στην παραλία της Μηχανιώνας, πρώτη κυκλοφορία της εφημερίδας ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ιδρυση Τράπεζας αίματος

Από το 1994 μέχρι το 2004 ασχολήθηκα με τα τμήματα υποδομής του τμήματος μπάσκετ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Μηχανιώνας αυξάνοντας τα παιδιά που ασχολούνταν με το μπάσκετ από 35 σε 200. Το 2001 δημιούργησα την πρώτη ομάδα ΣΤΙΒΟΥ με το όνομα ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ που απασχολούσε 47 παιδιά και διακρίθηκε σε αγώνες Βορείου Ελλάδος με 4 χρυσά μετάλλια.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)
Γεννήθηκα στην Νέα Μηχανιώνα την 1 Σεπτεμβρίου 1960. Ο πατέρας μου, Διαμαντής, ήταν πρόσφυγας από την Παλιά Μηχανιώνα της Μικράς Ασίας και η μητέρα μου Χυτοπούλα γεννήθηκε στην Κερασιά (Μ. Εμβολο).

Σε ηλικία 12 χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα και αναγκάσθηκα να δουλέψω για να ζήσω. Εργάσθηκα σαν σερβιτόρος για 13 χρόνια σε παραδοσιακά εστιατόρια της Μηχανιώνας (ΜΠΟΥΤΗΣ, ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ). Το επάγγελμα αυτό πέρα από τις τεράστιες εμπειρίες που μου έδωσε με βοήθησε να συνεχίσω τις σπουδές μου τελειώνοντας το Λύκειο Νέας Μηχανιώνας και να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία (πρώην ΑΒΣΘ) όπου σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Στα 23 μου παντρεύτηκα την, από τα μαθητικά μου χρόνια σύντροφο, Δέσποινα Μαυρίδου του Ιωάννη που γεννήθηκε στην Περαία και είναι Δικηγόρος. Το 1986, έχοντας 100 Δολλάρια στην τσέπη, μετακόμισα στην Βοστώνη Αμερικής όπου εργάσθηκα σαν σερβιτόρος και συγχρόνως συνέχισα τις σπουδές μου στο Boston University (Αγγλική γλώσσα και Οικονομικά), στο Northeastern University (μεταπτυχιακά στο Τραπεζικό σύστημα και Χρηματοοικονομικά) και στο Harvard University Extention School (Operations Management). Για ένα χρόνο δούλεψα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Βοστώνη. Τα δύο παιδιά μου Διαμαντής και Χρήστος γεννήθηκαν στην Βοστώνη το 1987 και 1989. Ο Διαμαντής είναι Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ με Μaster in Business Management από το Harvard University Extention School και ο Χρήστος Δικηγόρος Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό-Εταιρικό δίκαιο από το Boston university.
Από το 1989 επέστρεψα στην αγαπημένη μου Μηχανιώνα και ζώ στο πατρικό μου σπίτι. Εργάσθηκα σε 4 Τράπεζες στη Θεσσαλονίκη - National Westminster bank, Ευρωπαική Λαική, Τέλεσις Τράπεζα Επενδύσεων και ΕUROBANK. Έγινα διεθυντής καταστήματος το 1997 και διεύθυνα 7 διαφορετικές Τραπεζικές μονάδες-καταστήματα (Βενιζέλου, Πλατεία ODEON, Λέοντος Σοφού, Νέας Εγνατίας, Αγίας Σοφίας και Πλατεία Δημοκρατίας) μέχρι το 2013 όπου έφυγα με εθελουσία αποχώρηση.
Από το 2004 έκανα επενδύσεις στον χώρο του Τουρισμού και του Αθλητισμού με τον οποίο ασχολούμαι αποκλειστικά μετά το 2013. Η οικογένειά μου έχει στην ιδιοκτησία της Τα STUDIOS Καψάλας-ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νέα Μηχανιώνα, τα STUDIOS Καψάλας Θεσσαλονίκη (στο κέντρο της Θεσ/νίκης) και το ΚΑΨΑΛΑΣ TENNIS CLUB στο Αγγελοχώρι.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ
ΚΑΨΑΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ)
“ο Δικός σας Άνθρωπος”

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP