12/7/16

Καθαρισμός των παραλιώνΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι τακτικοί καθαρισμοί των ακτών του Δήμου, ακόμη και τις νυχτερινές ώρες.
Μετά τον καθαρισμό των παραλιών του Αγγελοχωρίου και της Ν. Μηχανιώνας, συνεχίστηκαν οι εργασίες για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Περαίας, των Ν. Επιβατών και της Αγίας Τριάδας από τα φύκια που ξεβράστηκαν στις ακτές, από τις πρόσφατες μπόρες και τους ισχυρούς ανέμους, προκειμένου να διατηρηθεί σε εξαιρετικό επίπεδο η κατάσταση του συνόλου του παραλιακού μετώπου που και φέτος υποδέχεται χιλιάδες λουομένων.

Από νωρίς το πρωί προχτές ειδικό μισθωμένο μηχάνημα καθαρισμού κινήθηκε κατά μήκος της ακτογραμμής από τη σκάλα της Περαίας και προς τους Ν. Επιβάτες απομακρύνοντας τους σωρούς των φυκιών άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια. Το απόγευμα ο καθαρισμός συνεχίστηκε στην αντίθετη πλευρά από τη σκάλα της Περαίας προς το δημοτικό αναψυκτήριο «Ακρωτήρι».
Χτες, από νωρίς το πρωί το μηχάνημα επικεντρώθηκε στο τμήμα του παραλιακού μετώπου από τους Ν. Επιβάτες προς την Αγία Τριάδα.
Ανάλογες δράσεις καθαρισμού γίνονται και στην Επανομή, τόσο στην παραλία, όσο και στον Ποταμό, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες θα παραμείνουν σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν για οποιοδήποτε λόγο και οι ακτές του Δήμου να είναι καθαρές διαρκώς για όλους τους πολίτες, δημότες και επισκέπτες.
Στο μεταξύ, η αντιδημαρχία Καθημερινότητας, καλεί τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες να μαζεύουν ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά τις βραδινές ώρες από τις πλαζ προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του τακτικού καθαρισμού τους από το Δήμο.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP