30/6/16

Σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση για τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία ΘεσσαλονίκηςΣήμερα Πέμπτη, ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, η σημαντική εκδήλωση-συζήτηση που οργανώνει η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με θέμα τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, θέλοντας να συμβάλει στο διάλογο αλλά και στην επίσπευση του τόσο σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου.
Βασικοί εισηγητές θα είναι οι: 
-Απόστολος Αντωνούδης, Πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η οποία ως γνωστόν έχει αναλάβει Συντονιστής του έργου

-Δέσποινα Καραρήγα, Συγκοινωνιολόγος, αρμόδια αστικού σχεδιασμού Θεσσαλονίκης
-Μιχάλης Τσιτώτας, Διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού υποδομών των μεταφορών της Θεσσαλονίκης.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης: Πόσο θα επηρεάσει τη ζωή των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού αυτό το μεγάλο έργο».
Έχουν προσκληθεί να παραστούν στην εκδήλωση και να διατυπώσουν τις θέσεις τους οι βουλευτές της Β΄ Θεσσαλονίκης, οι δήμαρχοι Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, εκπρόσωποι των φορέων και συλλόγων του δήμου Θερμαϊκού, ειδικοί επιστήμονες κ.α.
Μετά τις εισηγήσεις, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Όπως αναφέρει σε εισαγωγικό του σημείωμα ο Επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος:
«Η Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης (ΘΑΣΘ), όταν επιτέλους υλοποιηθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή του Θερμαϊκού, σημαντικό εργαλείο υποδομής για ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Δεδομένου ότι από την ώρα που θα τεθεί σε λειτουργία, θα βοηθήσει στη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων του προς το κέντρο της μεγαλούπολης, αλλά και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και τουριστών.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP