10/6/16

«ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016»Αποχαιρετάμε τον χειμώνα και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού.
 Το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού είναι μία γιορτή αφιερωμένη στους αθλούμενους των προγραμμάτων άθλησης όλης της περιόδου 2015-2016.
Τα παιδικά τμήματα της κινητικής αγωγής, του fanky kids, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, του μοντέρνου χορού και τα τμήματα των ενηλίκων της αεροβικής, της yoga, του
fanky fitness, του aerobic, του dance aerobics, του step aerobics, της αυτοάμυνας και του Crossfit προετοίμασαν ολιγόλεπτα προγράμματα και θα τα παρουσιάσουν στην αθλητική μας γιορτή την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 20:00 στο Αμφιθέατρο των Πεύκων στην Μηχανιώνα.
 Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail στο athlitismosthermaikou@gmail.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr, www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP