17/5/16

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας


Στη Θεσσαλονίκη θα είναι σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ στο ελληνικό έδαφος.
Ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στην πόλη στις 10.30, οπότε και θα μεταβεί στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια, στις 12.45, θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι.
Στις 3μμ ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική εκδήλωση και θα ακολουθήσει η τελετή υπογραφής στον Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Παρών στην τελετή εγκαινίων θα είναι και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μάρος Σέφτσοβιτς, αρμόδιος για την Ενεργειακή Ένωση.
Στα εγκαίνια θα παραστούν επίσης αντιπροσωπείες υψηλού επιπέδου από τις χώρες που εμπλέκονται στο έργο (Αλβανία και Ιταλία), των λοιπών κρατών του Νοτίου Διαδρόμου και της Βουλγαρίας.
Την Τετάρτη, 18 Μαΐου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η δεύτερη συνάντηση της Επιτροπής Υλοποίησης Έργου (Project Implementation Committee) που έχει συσταθεί στο πλαίσιο της Τριμερούς Συμφωνίας Ελλάδος, Αλβανίας και Ιταλίας για τον αγωγό TAP.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP