20/4/16

Αμμοληψίες από την περιοχή Natura στην Επανομή για εξυπηρέτηση beach barΠαλικάρια είπαμε να το κάνουμε "γαργάρα"  για να μη μας λέτε ότι κάνουμε πολιτική «εκ του ασφαλούς» …αλλά  ουδέν κρυπτών.
Πάντως για κάποιους "καουμπόηδες" που γράφει και ο Ακτιβιστής  πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι τα μηχανήματα του δήμου δεν είναι περιουσία τους για να τα χρησιμοποιούν κατά πως τους βολεύει….  

 του ακτιβιστή

Μάλλον το έχουν δει αλλιώς κάποιοι αντιδήμαρχοι από τη διοίκηση Μαυρομάτη.
Μάλλον το έχουν δει "καουμπόηδες" και ότι γουστάρουμε κάνουμε.
Δεν εξηγείται αλλιώς η μικρόνοη πρακτική τους να δίνουν εντολή στο JCB να μπει στην προστατευμένη περιοχή νατούρα και να αφαιρέσει άμμο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της βίαιης παρέμβασης για τοα οικοσυστήματα της προστατευμένης περιοχής.
Και προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα των ενοικιαστών των beach bar του Ποταμού (για να στήσουν beachvolley μπροστά στα μαγαζιά) ποδοπατήσανε χελώνες και κατέστρεψαν το οικοσύστημα.
Ενέργειες που προκάλεσαν την επέμβαση του δασαρχείου και της αστυνομίας που αναζητά τους υπευθύνους από πλευράς δήμου.
Ο Δήμαρχος επιχειρώντας να περιορίσει τις συνέπειες της άφρονας παρέμβασης του αντιδημάρχου του, φρόντισε να καλέσει σε σύσκεψη βασικά στελέχη της διοίκησής του, συμπεριλαμβανομένου όμως και του προκαλέσαντος την οικολογική ατασθαλία.
Περιμένουμε την υπεύθυνη ενημέρωση (θα βγάλουν δελτίο τύπου που τόσο το συνηθίζουν ;;;) ή και την μέσω fb (έστω) από τον πολυγραφότατο και φωτορεπόρτερ φίλο μας Σάκη Γιαμουστάρη.
Ιδού και οι φωτο που πιστοποιούν το ρεπορτάζ του ακτιβιστή:
 

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP