13/4/16

Η «φτώχεια» των πολιτκών….Αυτός είναι ηγέτης, αυτόν χρειαζόμαστε, που διατυπώνει καινούργια, καινοτόμα πράγματα, που εμείς οι απλοί ψηφοφόροι τα ακούμε για πρώτη φορά

Τη βεβαιότητά του ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή  που παραχώρησε στο CNN International.

Σε ερώτηση τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανε, η απάντηση ήταν : « Παρακαλώ δεν σας άκουσα!!!»

Ο κ. Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας όποτε και αν γίνουν εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την Κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων και τόνισε: «Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις». Και συνέχισε: «Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί».
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους».Και όλα αυτά ο κ. Μητσοτάκης τα είπε λες και  εγκαταστάθηκε χθες στην Ελλάδα και δεν είναι αυτός που διετέλεσε επί χρόνια υπουργός και δεν είναι και αυτός χωμένος μέχρι τα μπούνια στο πολιτικό σύστημα  που έφερε την χώρα σε αυτό το χάλι.


Απορία: Ολοι αυτοί  που θέλουν να μας σώσουν ξέρουν να πετούν…αετό!!!

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP