9/3/16

Σε επτά μηνιαίες δόσεις η εξόφληση του φετινού φόρου εισοδήματος Σε επτά μηνιαίες δόσεις αναμένεται να γίνει η εξόφληση του φετινού φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο πιο πρόσφατοι σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος θα πρέπει να εγκριθεί και από τους δανειστές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με δηλώσεις του αναγνώρισε καθυστερήσεις στην έναρξη της διαδικασίας υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων, εκτίμησε ωστόσο ότι το σύστημα Taxis θα αρχίσει να δέχεται δηλώσεις από τα μέσα Μαρτίου με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στα μέσα Μαΐου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος, σημείωσε ότι η πρόταση του υπουργείου αφορά επτά μηνιαίες δόσεις, η πρώτη εκ των οποίων στα τέλη Μαΐου. Για να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων απαιτείται η ψήφιση διαφόρων διατάξεων στη Βουλή, αφενός σχετικά με τις αλλαγές στις δόσεις (μέχρι σήμερα προβλέπονται τρεις διμηνιαίες καταβολές) αλλά και για την ακύρωση των τεκμηρίων προκειμένου για φορολογουμένους με ελάχιστα εισοδήματα το περασμένο έτος, από περιστασιακή απασχόληση χωρίς επιχειρηματική δραστηριότητα.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP