3/3/16

Δυνατότητες προσέλκυσης επενδυτών στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου

 
Τις δυνατότητες προσέλκυσης επενδυτών στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, ανέδειξε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, στις πρόσφατες επισκέψεις του στις ΗΠΑ και στην Γαλλία.
Ειδικότερα ο κ. Μάρδας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο Υπουργείο Εξωτερικών, επισκέφθηκε πρόσφατα τις ΗΠΑ όπου είχε κατ’ ιδίαν
συναντήσεις με 14 επενδυτικούς οίκους, στους οποίους παρουσίασε τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε, εκτός των άλλων, και τις δυνατότητες που έχει η βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, λόγω της γεωστρατηγικής θέσης της πόλης. Στόχος των προτάσεων που κατατίθενται προς τους ξένους επενδυτές είναι η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των κενών κτιρίων της βιομηχανικής περιοχής, με ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και των προοπτικών ανάπτυξης που προσφέρει η περιοχή.
Επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας Ελλάδος-Γαλλίας που υπεγράφη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο Φ. Ολαντ, ο Υφυπουργός κ. Μάρδας, ως συντονιστής της Ελληνο-Γαλλικής Συνεργασίας, προώθησε, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Παρίσι, πλην των ανωτέρω, και τη δυνατότητα χρήσης των ερευνητικών κέντρων των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης όπως και του ΕΚΕΤΑ από ξένους επενδυτές.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP