20/10/15

Ο. Γεροβασίλη: Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας


Δέσμευση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας παρέσχε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, εξηγώντας παράλληλα ότι εξαίρεση θα αποτελέσουν όσες έχουν αντικειμενική αξία ενός εκατομμυρίου. 
Μιλώντας στο ρ/σ "Παραπολιτικά" μάλιστα, ανέφερε σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ πως την πρώτη κατοικία
χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση.
Σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση  είπε πως γίνεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το ισοδύναμο  για το άδικο –όπως το χαρακτήρισε- μέτρο.
Για την υπόθεση της Κ. Σαββαίδου, τόνισε πως ο πρωθυπουργός ζήτησε την παραίτηση της, καθώς  σε τέτοιες θέσεις δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σκιές.
Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είπε η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει αυτό που θα οδηγήσει σε ένα καθαρό και διάφανο τοπίο δηλώνοντας πως πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Τόνισε πως είναι απαίτηση και είναι το ορθολογικό να προχωρήσουμε έτσι όπως έχουμε δεσμευτεί σημειώνοντας πως το νομοσχέδιο θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες και την κανονικότητα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Παράλληλα ανέφερε  πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για της τηλεοπτικές άδειες.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP