4/9/15

Η παραίτηση που δεν …έγινεΤο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Δήμητρα Τύμπα  με γραπτή δήλωσή της, διαψεύδει τα της παραίτησης της.

Εντύπωση προκαλεί όταν δηλώνει «δεν είναι η παραίτηση απόφαση δική μου», Δηλαδή, έτσι λειτουργούν κάποιοι που θέλουν να λέγονται αριστεροί;

Και αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν και κάποιους άλλους από τους 21 να μην έχουν ερωτηθεί και υπογράψει τότε η υπόθεση πάει αλλού….

Πάντως το γνωστό άσμα του Μίκη Θεοδωράκη ¨Είμαστε δυο είμαστε τρεις …γίναμε χίλιοι δέκα τρεις¨ φαίνεται κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους εκφράζει και προτιμούν το ¨είμαστε δυο είμαστε τρεις¨  και μέχρι εδώ για να μπορούμε να ελέγχουμε…Η δήλωση της κ. Τύμπα:

«Πληροφορήθηκα  από τα τοπικά σάιτ την παραίτηση μου από μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Επανομής – Μεσημερίου,  όμως δεν ήταν αυτή η επιθυμία μου.  Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ενημερώσω ότι αυτή δεν είναι η παραίτηση απόφαση δική μου και ούτε εξουσιοδότησα κανέναν γι΄αυτό» 

Δήμητρα Τύμπα ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Επανομή 25/08/2015

ΚΑΝΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΥΡΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΝΤΑΒΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ ΑΣΤΕΡΗΣ
ΠΑΡΤΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΚΜΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΥΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΠΕΠΗ
Με την παρούσα μας επιστολή δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Επανομής – Μεσημερίου, όπως και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στης 25 Γενάρη και το ξεκάθαρο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, η κυβέρνηση και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε στην βουλή, ψήφισε και θα εφαρμόσει μαζί με τις υπόλοιπες μνημονιακές δυνάμεις της χώρας, το χειρότερο και πιο σκληρό μνημόνιο μέχρι τώρα,  που θα διαλύσει ότι έχει απομείνει όρθιο στην Ελληνική κοινωνία. 
Οι αποφάσεις αυτές της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς αντίθετες με τις αποφάσεις του 1ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι μέσα από τις γραμμές του Σύριζα παλέψαμε για να αναδείξουμε, πρώτα από όλα, τις αξίες και τα οράματα της αριστεράς για μια άλλη κοινωνία. Για μια κοινωνία που θα αντιστέκεται, θα μάχεται και θα κερδίζει με την ενεργή συμμετοχή της τους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες, προς το συμφέρον των αδύναμων τάξεων και των καταδικασμένων να βιώνουν την καταστροφή αυτών και των παιδιών τους.

Σταθήκαμε δίπλα και μαζί με κάθε ένα κύτταρο αυτής της εξαθλιωμένης κοινωνίας, που για χρόνια αποπροσανατολισμένη, σήκωσε πλέον το κεφάλι και φώναξε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην συνέχιση των μνημονίων. Διεκδικώντας καθημερινά, μαζί της, λίγο «οξυγόνο» και ένα καλύτερο μέλλον.

Προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε με κάθε θεμιτό και θεσμικό τρόπο, μέσα από την λειτουργία των οργάνων του Σύριζα, τις διαφαινόμενες παρεκκλίσεις του κόμματος και της κυβέρνησης από τις βασικές πολιτικές και ηθικές της αρχές.

Προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε την είσοδο ανθρώπων στους κόλπους του Σύριζα που δεν είχαν σκοπό να αλλάξουν την κοινωνία, αλλά να αλλάξουν τον Σύριζα.

Δυστυχώς η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης επέλεξε αυτούς που «ήξεραν την δουλειά».
Αυτούς που δεν θα αμφισβητούσαν την επικρατούσα αντίληψη για το κράτος, το δημόσιο, την κοινωνία, την εργασία, τους αγώνες, την ίδια την αριστερά.
Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή αυτή της παραίτησης από ένα κόμμα το οποίο στήθηκε από την βάση του με αγώνες και τελικά καταλήγει να είναι άλλο ένα κόμμα του «μνημονιακού τόξου».
Οι αγώνες μας για αναδιανομή του πλούτου, ανάπτυξη μέσω της παραγωγικής ανασυγκρότησης, καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, θα συνεχιστούν από εκεί που έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε τόσα χρόνια.

Θα αγωνιστούμε ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα των κομμάτων του «μνημονιακού τόξου» (ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ), με βασικό μας στόχο την λαϊκή ενότητα μέχρι το ΟΧΙ του λαού να νικήσει.

Επανομή 25/08/2015


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP