24/8/15

Διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους του Κοινωνικού παντοπωλείου  Διανομή τριών τόνων ροδάκινων θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Θερμαϊκού, προς τους δικαιούχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα σημεία:

1.  Στο Δημοτικό Πάρκο Ν. Επιβατών, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα (10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.).


2.  Δίπλα στο πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς Ν. Μηχανιώνας (11:30 π.μ. έως τις 2 μ.μ.).

3.  Στο προαύλιο του δημοτικού θεάτρου Επανομής

(12 το μεσημέρι – 2.30 μ.μ.).

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στα συγκεκριμένα σημεία και τις συγκεκριμένες ώρες προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους. Ήδη η υπηρεσία του δήμου επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί τους και τους ενημερώνει για τη διαδικασία. Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι για να παραλάβουν τα φρούτα, θα πρέπει να επιδεικνύουν στον αρμόδιο υπάλληλο την κάρτα σίτισης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η διανομή γίνεται μέσω των δήμων της Κοινωνικής Σύμπραξης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Θεσσαλονίκης - Ανατολικό Τμήμα, σε εφαρμογή Ευρωπαϊκού Κανονισμού, ο οποίος αφορά συμπληρωματικά, έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της κοινής υπουργικής απόφασης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Εργασίας και αποτελεί την πρώτη δράση του προγράμματος. Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP