4/6/15

Ο Άνθιμος, η Πατουλίδου και ο Μαυρομάτης θα φυτεύσουν απο ένα δένδροΕκδήλωση για το περιβάλλον οργανώνουν την  Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Νέο Πάρκο Επανομής ο δήμος Θερμαϊκού και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας – Πρασίνου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος, η αντιπεριφερειάρχης
Θεσσαλονίκης  Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης θα φυτέψουν συμβολικά από ένα δένδρο, ώστε να στείλουν μήνυμα ευαισθησίας και υπευθυνότητας για το περιβάλλον.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Σήμερα ο άνθρωπος έχει εκτιμήσει τους κινδύνους που απειλούν τη γη από την ανατροπή της οικολογικής ισορροπίας, ως τίμημα μιας ανάπτυξης δίχως όρους και όρια. Έτσι διαμορφώνεται κοινή περιβαλλοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε να αναληφθούν δράσεις και πρωτοβουλίες, με τελικό στόχο τη σωτηρία του πλανήτη και συνακόλουθα το μέλλον του ανθρώπου στη Γη. Η αυτοδιοίκηση παρεμβαίνει με τις δυνάμεις της στο πεδίο της δικής της ευθύνης. Ως διοίκηση του δήμου κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε το περιβάλλον, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες. Διότι το περιβάλλον μας χρειάζεται όλους συνειδητοποιημένους. Στο πλαίσιο αυτό η εκδήλωσή μας την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι σημαντική για την κινητοποίηση των πολιτών».


.     

           

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP