9/5/15

Με Μ. Μητσιά και Β. Γερμανό τα φετινά ΑΡΓΥΡΙΑ στην ΕπανομήΑπό την Παρασκευή 8 Μαϊου μέχρι τη Δευτέρα 11 του μηνός θα διεξαχθούν στην Επανομή τα φετινά 28α ΑΡΓΥΡΙΑ, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος κάθε χρόνο προς τιμήν του Αγίου Αργυρίου, πολιούχου της περιοχής.

Πρόκειται για έκθεση προϊόντων, αλλά και πολιτιστικές, αθλητικές και παιδαγωγικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νέο πάρκο, δίπλα από τη Δημοτική Αγορά της Επανομής.  
Στα φετινά ΑΡΓΥΡΙΑ* θα πάρουν μέρος πολλά χορευτικά συγκροτήματα, οι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου Θερμαϊκού και επιχειρήσεις της περιοχής. Επίσης, λειτουργούν υπαίθρια αγορά, μεγάλο λούνα παρκ, εργαστήρια για παιδιά, ξυλοπόδαροι, κλόουν, καθώς και προγράμματα face painting και διατροφικής αγωγής.
Από τις εκδηλώσεις που έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό ξεχωρίζουν η συναυλία του Βαγγέλη Γερμανού, στις 9.15 το βράδυ της παρασκευής 8 Μαΐου και η συναυλία του Μανώλη Μητσιά, στις 9 το βράδυ της Κυριακής 10 Μαΐου. 
Για τις εκδηλώσεις ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Τα ΑΡΓΥΡΙΑ είναι ένας θεσμός που εδώ και δεκαετίες τονώνει την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του δήμου Θερμαϊκού. Φέτος έγινε μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση του, κάτι που φαίνεται από το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί. Στις δύσκολες οικονομικά και επιβαρυμένες ψυχολογικά στιγμές που περνάμε διοργανώσεις όπως τα ΑΡΓΥΡΙΑ προσφέρουν δημιουργική διέξοδο. Προσκαλώ τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, αλλά και των όμορων δήμων να επισκεφθούν αυτές τις ημέρες την Επανομή για να παρακολουθήσουν την έκθεση και τις εκδηλώσεις, αλλά και να απολαύσουν τη φιλοξενία και την ευγένεια των κατοίκων».    www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP