30/5/15

Οι μεσίτες θα διαμορφώνουν τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων
Πριν από 3-4 χρόνια μια ομάδα κινέζων επιχειρηματιών επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη αναζητώντας μια έκταση περίπου 60.000 τ.μ προκειμένου να δημιουργήσει εμπορικό κέντρο. Στην ουσία θα επρόκειτο για ένα κέντρο…υποδοχής των κινέζικων εμπορευμάτων που ήδη βρίσκονται στη
Θεσσαλονίκη. Η πρόθεση των κινέζων επιχειρηματιών έμεινε στα…χαρτιά καθώς κυρίως λόγω των μη καθορισμένων χρήσεων γης δεν βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος για την ανέγερση του εμπορικού κέντρου». Αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Μέσα Σ Όλα» στη Βεργίνα Τηλεόραση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων περιφέρειας Πρ Θεσσαλονίκης Άγγελος Πασσαλίδης.
Παρά την κρίση ακόμη και σήμερα γίνονται επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων. Στη Χαλκιδική αλλά και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη , ρώσοι αλλά και βαλκάνιοι αγοράζουν μικρά σπίτια. «Ένα διαμέρισμα στην Περαία μπορεί να στοιχίσει 20.000 ευρώ, ενώ οι αντιπαροχές σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης από 65% για παράδειγμα στην Κ Τούμπα έπεσε στο 32%» επισημαίνει ο κ Πασσαλίδης , εξηγώντας πως ακόμη και τώρα υπάρχουν ευκαιρίες αλλά και ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων.
Από φέτος για πρώτη φορά , η Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδας θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη διαμόρφωση των νέων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.
     

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP