26/5/15

Καμμένος: Δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις χωρίς συμφωνία έως τις 5 Ιουνίου


Δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις αν μέχρι τις 5 Ιουνίου δεν έχουμε συμφωνία με τους δανειστές, ανέφερε μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
«Η Ελλάδα από πέρυσι τον Αύγουστο πληρώνει τις δόσεις
προς του δανειστές και τα έξοδα για τη λειτουργία του κράτους, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, τόνισε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί η Ελλάδα να
συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις, στερώντας τη δυνατότητα της λειτουργίας του κράτους.
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές εντός των επομένων ωρών. Όπως είπε η συμφωνία αυτή θα είναι «βάσει της λαϊκής εντολής που πήραμε στις εκλογές».
«Κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά.
Πιστεύω ότι η συμφωνία που θα επιτευχθεί με τους δανειστές, θα περάσει από τη Βουλή και θα ψηφιστεί από το σύνολο των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμπλήρωσε.
Δεν πρόκειται να γίνει καμία συμφωνία που να διασπά τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο ελληνικός λαός, τόνισε και πρόσθεσε πως οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε ανεξάρτητα από κόμματα, τάσεων ή συνιστωσών.
«Δεν διαπραγματεύεται ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καμμένος, διαπραγματεύεται η Ελλάδα και μάλιστα με πολύ σκληρούς όρους» είπε χαρακτηριστικά.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP