23/3/15

Περιβαλλοντική εξόρμηση αύριο στην Περαία


  Περιβαλλοντική εξόρμηση στην Περαία πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον αντιδημαρχία καθαριότητας με επικεφαλής τον Γιώργο Φεστερίδη σε συνεργασία  με τον «Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού» και την πρόεδρό του Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.  


Οι εθελοντές θα καθαρίσουν και παράλληλα θα περιποιηθούν το πράσινο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ενώ θα φυτέψουν λουλούδια στην κεντρική νησίδα, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο.  
Με αφορμή την αυριανή δράση τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας ,εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αίαντα Θερμαϊκού για την πολύτιμη συνεργασία και στήριξη των προσπαθειών του Δήμου για ένα ανθρώπινο περιβάλλον, όπως ταιριάζει στους δημότες και στους επισκέπτες του δήμου.
Σημειώνεται ότι ανάλογες δράσεις αναλαμβάνονται ήδη σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όπως –για παράδειγμα- πριν από λίγες ημέρες στη Μηχανιώνα, όπου εθελοντές καθάρισαν την παράκτια ζώνη. Οι εθελοντικές αυτές δράσεις θα ενταθούν ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Άλλωστε καθημερινά φορείς του δήμου μας «υιοθετούν» και περιποιούνται χώρους, ώστε οι παρεμβάσεις τους να έχουν μόνιμο χαρακτήρα.  
Σημειώνεται ότι η δημιουργία Σώματος Εθελοντών, ώστε να αξιοποιηθεί η διάθεση προσφοράς των δημοτών ήταν μία από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε η σημερινή δημοτική διοίκηση.   


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP