18/2/15

Γλέζος: Εάν μας βγάλουν από το ευρώ θα το κάνουν σε ζημιά τουςTη θέση ότι ο λαός κατεψήφισε τα δάνεια και ότι σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι θέλουν να εξαναγκάσουν την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ τότε αυτό "θα γίνει σε ζημιά τους" εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας σε συνέντευξή . "Ο λαός καταψήφισε τα δάνεια γιατί τα δάνεια όπως έλεγε ο Μένανδρος τους ανθρώπους δούλους ποιεί", σημείωσε.
Και πρόσθεσε: "Δεν θέλω να δυσκολέψω το έργο της κυβέρνησης, θέλω να την υποστηρίξω στην προσπάθεια και να τα κατανοήσουν όλοι και η κυβέρνηση και ο λαός και όλα τα κόμματα οτι αν δεν θέσουμε τέρμα στα δάνεια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε τίποτα η χώρα".
Όπως τόνισε, "αν θεωρούν οι Ευρωπαίοι ότι υπάρχει πρόβλημα για τα δάνεια που μας έδωσαν, δεν έχω καμία αντίρρηση να το συζητήσουμε, εάν αυτοί το βάζουν το θέμα", εκτιμώντας, ωστόσο ότι "για τον κάθε ένα από αυτούς, κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, τους έχουμε εξοφλήσει όλους".
Σε ερώτηση για το τι θα γίνει εάν η Ευρώπη εξαναγκάσει την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάτι τέτοιο "σε ζημιά τους θα γίνει, εμείς δεν θέλουμε να βγούμε από το ευρώ. Εάν το κάνουν θα βγει σε ζημιά τους"

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP