9/2/15

Σακελλαρίδης: Οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν καμία σχέση με το μνημόνιοΞεκάθαρος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφορικά με την περίπτωση επιβολής νέου μνημονίου για τις μεταρρυθμίσεις που συζητά η κυβέρνηση.
«Το μνημόνιο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Με αποφασιστικότητα θα κάνουμε πράξη τη λαϊκή εντολή που έχουμε λάβει», τόνισε, σχολιάζοντας αρνητικά την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, «ακριβώς επειδή θέλει να κάνει πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε προεκλογικά».
Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη περί συμφωνίας στο 67% των μεταρρυθμίσεων του μνημονίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως αυτό δεν θα συμβεί σε καμία περίπτωση.
Οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν καμία σχέση με το μνημόνιο, συνέχισε, διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι αυτές αφορούν στην καταπολέμηση της διαφθοράς, της διαπλοκής, την αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα. «Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω. Δεσμεύεται από τη λαϊκή εντολή», ανέφερε καταληκτικά, επιβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνεται στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP