2/2/15

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα δύο εργοστάσια στην περιοχή των Βασιλικών
Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν ο Δήμος Θέρμης και η Επιτροπή Αγώνα με αφορμή τη συνεδρίαση της  Μητροπολιτικής Ενότητας και με αντικείμενο τη γνωμοδότηση αναφορικά με τις ΜΠΕ των μονάδων παραγωγής ενέργειας από την καύση βιομάζας στα Βασίλικά, την Τετάρτη 4/2 στις 13:00.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι μετά την αρνητική γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τις δύο ΜΠΕ, το ηχηρό όχι και τη δυναμική παρέμβαση των πολιτών και του Δήμου Θέρμης, είχε αναβληθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος στην προηγούμενη συνεδρίασή της στις 14/1.

Ο Δήμος Θέρμης και η Επιτροπή Αγώνα καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν καθώς σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση είναι «χρέος όλων των ενεργών πολιτών  να βρίσκονται στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 4/2 στις 12:30, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κατασκευή των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα στην περιοχή».

Να σημειωθεί τέλος πως για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θέλουν να παραστούν στη διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί στην Μητροπολιτική Επιτροπή - Περιφέρεια Κεντ. Μακεδονίας Βασ. Όλγας 198 στις 12:30,  θα υπάρχουν λεωφορεία που θα πραγματοποιήσουν τα εξής δρομολόγια:

Α. 11:30 από Αγ. Αντώνιο, Σουρωτή, Αγ. Παρασκευή, Ταγαράδες Ν. Ρύσιο, Περιφέρεια

Β. 11:30 από Περιστερά, Λακκιά, Ν. Ραιδεστό, Θέρμη, Περιφέρεια

Γ. 11:00 από Γαλαρινό, Οικισμούς Αγ. Αναστασίας 11:30 από Πλατεία Χάνια στα Βασιλικα, Περιφέρεια
www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP