3/2/15

Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου: «Οι πρώτες 10 μέρες της πρώτης μας νίκης»

Μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, η Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός είπε ένα μεγάλο όχι και ένα μεγάλο ναι. Είπε το μεγάλο όχι στα κόμματα που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες και οδήγησαν τη χώρα
μας στο σημείο μηδέν, στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, τα μνημόνια και τη λιτότητα που οδήγησαν τους πολίτες σε εξαθλίωση, στη διαφορά και την κοροϊδία. Είπε, όμως, και ένα μεγάλο ναι στην ελπίδα. Είπε το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ που με τους αγώνες και το πρόγραμμά του εγγυάται μία νέα αρχή για τη χώρα και όλους τους πολίτες της.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους έδωσαν αυτόν τον αγώνα μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση. Όλα αυτά τα χρόνια, εντός και εκτός Βουλής, έχουμε δώσει μια σειρά αγώνων. Μένουν, όμως, πολλοί ακόμα για να δώσουμε, έχοντας πλέον την αισιοδοξία ότι θα είναι και νικηφόροι. Η πρώτη νίκη ήταν αυτή της 25ης Γενάρη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Τώρα, ξεκινάει ο αγώνας για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας στέρησαν αυτά τα χρόνια και όχι μόνο, ο αγώνας για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά μας. Και αυτόν τον αγώνα οφείλουμε να τον δώσουμε και πάλι όλοι μαζί.
Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το πρόγραμμά μας. Ήδη, οι πρώτες δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης που ανέδειξε ο ελληνικός λαός δείχνουν την κατεύθυνση που θα κινηθούμε: τρόικα και μνημόνια τέλος, στοπ στις ιδιωτικοποιήσεις (ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια κλπ), επαναφορά κατώτατου μισθού, δημόσια Υγεία και Παιδεία για όλους, ρυθμίσεις δανείων για μικρομεσαίους και αγρότες, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Με όπλο τη νωπή λαϊκή εντολή θα διεκδικήσουμε από όλους στην Ευρώπη να σεβαστούν την ελεύθερη και δημοκρατική βούληση του ελληνικού λαού.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Θα νικήσουμε!»www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP