22/1/15

Συμβούλιο αρχηγών παρατάξεων στο Δήμο Θερμαϊκού


 
Την καθιέρωση ενός συμβουλίου των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων στο δήμο Θερμαϊκού, που θα συνέρχεται πριν από κάθε δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να εξετάζει τα μεγάλα θέματα που απασχολούν στο δήμο, ώστε να υπάρχει η δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ.Γιάννης Μαυρομάτης στην αρχή της χτεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων επικρότησαν την απόφαση αυτή.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, η παράταξή του είχε προτείνει το θεσμό αυτό στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, τον Σεπτέμβριο 2014, ενώ από την επομένη των εκλογών του περασμένου Μαίου είχε δεσμευτεί ότι θα ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση, βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις της, στην προώθηση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
Στο μεταξύ στο χθεσινό συμβούλιο συζητήθηκε η απόφαση  της τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει στον πλειστηριασμό σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων ιδιοκτησίας της ΟΓΣΘ που βρίσκετε σε προνομιακό σημείο εντός της Επανομής. Πρόκειται στην κυριολεξία για ένα φιλέτο που θα φύγει από τα χέρια του δήμου Θερμαϊκού. Η σημερινή αξία του οικοπέδου είναι πολύ μικρότερη του ενός εκατομμυρίου, οφειλή που έχει  η ΟΓΣΘ απέναντι  στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος χώρος που διαθέτη και κτίσματα  προοριζόταν  από τον δήμο για πολιτιστικό κέντρο.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP