29/1/15

Σεμινάριο για την ανάπτυξη πωλήσεων για τους επαγγελματίες του δήμου ΘερμαϊκούΣειρά σεμιναρίων για τους επαγγελματίες, με στόχο την επιμόρφωσή τους ώστε να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους ξεκινά ο δήμος Θερμαϊκού.   
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη  28 Ιανουαρίου 2015, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ,
στην «Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη», στη Νέα Μηχανιώνα, με τη συνεργασία του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής. Έχει ως θέμα την αντιμετώπιση της κρίσης, μέσω της οργάνωσης και της ανάπτυξης πωλήσεων. Εισηγητής είναι ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Κλεόβουλος Αλεξιάδης, επικεφαλής της εταιρίας Alpha Plan Consultants.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι χωρίς κόστος και μπορούν να το παρακολουθήσουν έως 50 επαγγελματίες, στους οποίους θα δοθεί η δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λύσουν απορίες.
Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η δημοτική αρχή προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες της περιοχής μας με κάθε τρόπο. Η επιμόρφωση είναι στις μέρες μας μια πολύ σημαντική διαδικασία για να σταθεί κανείς ανταγωνιστικά στον επαγγελματικό στίβο. Γι’ αυτό ο δήμος πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει σειρά σεμιναρίων, που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να κάνουν πιο αποδοτική  την εργασία τους. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Ευχαριστώ τον κ. Αλεξιάδη και την Alpha Plan Consultants για την προσφορά τους για την οργάνωση αυτών των σεμιναρίων».

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP