30/12/14

Τοποθέτηση σηματοδότη στον κόμβο αναστροφής στην είσοδο της ΕπανομήςΣτην τοποθέτηση κατά προτεραιότητα σηματοδότη στον κόμβο αναστροφής που υπάρχει στην είσοδο της Επανομής αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού.
Στόχος της διοίκησης του δήμου είναι να αποφευχθούν στο μέλλον τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι που συνέβαινε συχνά κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα σημαντικές υλικές ζημίες και θανάσιμους τραυματισμούς. Η μελέτη με τίτλο «Κυκλοφοριακός σχεδιασμός Κόμβου Αναστροφής στην Ε.Π.Ο. 28 της Δ.Κ. Επανομής» έχει ήδη εγκριθεί από το Δ.Σ. και παραλήφθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, κάτι που καθιστά εφικτή την επιτάχυνση της υλοποίησής του.   
   
Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η τοποθέτηση σηματοδότη στην είσοδο της Επανομής, είναι απολύτως αναγκαία κι έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. Στο συγκεκριμένο σημείο τα ατυχήματα είναι πολλά, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και υλικές ζημίες. Όπως έχουμε δεσμευθεί προεκλογικά όποιες μικροπαρεμβάσεις είναι δυνατόν να γίνουν κατά προτεραιότητα, αλλά με απόλυτη διαφάνεια, θα προχωρήσουν γρήγορα. Ταυτόχρονα η δημοτική αρχή προωθεί το σύνολο των έργων που έχει προγραμματίσει στην περιοχή, ώστε να συντομευθεί ο χρόνος της μελέτης, της ένταξης, της προκήρυξης και της υλοποίησης τους».

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP