16/12/14

"Ο Εφιάλτης των Χριστουγέννων"


To Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού, οργανώνουν την προβολή ταινίας: "Ο Εφιάλτης των Χριστουγέννων" (1993, 76'), των Tim Burton/Henry Selick, το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, τις ώρες11:00 - 12:30. Η προβολή,  για παιδιά που πηγαίνουν Ε' και Στ' Δημοτικού θα γίνει στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού, Νέα Μηχανιώνα (εντός Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης).


Εγγραφές ηλεκτρονικά στο http://goo.gl/forms/jWQAbJ7VBY
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Πρόκειται για μια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη ταινία φαντασίας, γυρισμένη εξ' ολοκλήρου με την τεχνική stop-motion animation, σε σκηνοθεσία Henry Selick και παραγωγή του μεγάλου κινηματογραφικού παραμυθά Tim Burton, με την αριστουργηματική μουσική επένδυση του Danny Elfman!

H υπόθεση με λίγα λόγια: 
Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Τζακ Σκέλλινγκτον, βασιλιάς της Πόλης του Halloween ανακαλύπτει την Πόλη των Χριστουγέννων; Φυσικά μαγεύεται και αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος τη διοργάνωση των Χριστουγέννων!!
Το πρόβλημα είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι νυχτερίδες, οι καλικάντζαροι και τα διάφορα τερατάκια του Halloween δυσκολεύονται λιγάκι να αντιληφθούν το νόημα των Χριστουγέννων...
Μετά την προβολή, η Βιβλιοθήκη θα κεράσει τους μικρούς της φίλους γλυκάκι και θα υπάρχει η δυνατότητα για δανεισμό βιβλίων, χριστουγεννιάτικων και μη!!

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP