14/10/14

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Παπασαραφιανό συνεχάρη ο δήμαρχος Γ. ΜαυρομάτηςΤον παγκόσμιο πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 94 κιλά Χρήστο Παπασαραφιανό, που είναι δημότης Θερμαϊκού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.
Ο νεαρός πρωταθλητής επεβλήθη όλων των αντιπάλων του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο δήμαρχος συνεχάρη τον αθλητή και του επεσήμανε ότι η επιτυχία του αντανακλά στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η επιτυχία του Χρήστου είναι επιτυχία όλων μας, με την έννοια της χαράς και της υπερηφάνειας. Τώρα, πια, ο νεαρός αθλητής αποτελεί πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του, κάτι που πρέπει να τον γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη. Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία. Ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των  συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες». 


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP