27/10/14

Δράσεις φιλαναγνωσίας για παιδιά σε Επανομή και Νέα Μηχανιώνα


Δύο δράσεις για τα παιδιά πραγματοποιεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στην Επανομή και τη Νέα Μηχανιώνα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού.  
Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Επανομής, στο πλαίσιο των δράσεων φιλαναγνωσίας για παιδιά με τον γενικό τίτλο «Στη Βιβλιοθήκη περνάμε ΩΡΑΙΑ!!» δέκα μικρά παιδιά
(τουλάχιστον πέντε ετών), από τις 12.30 μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι, διαλέγουν και ξεφυλλίζουν βιβλία,  αφηγούνται ιστορίες και ζωγραφίζουν το τέλος που θέλουν. Η δράση έχει τίτλο «Παίζω με τα βιβλία της Βιβλιοθήκης!» και υλοποιείται με τη συμβολή της εθελόντριας της Βιβλιοθήκης, νηπιαγωγού Νατάσας Γκαγκαλνά. Οι θέσει είναι περιορισμένες και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές γίνονται κατά τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης της Επανομής, τη Δευτέρα από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ και την Τετάρτη από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.
Στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας από τις 10 μέχρι τις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί δράση φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας για μαθητές της 6ης Δημοτικού με τίτλο «Φιλοσοφώντας με το Μικρό Πρίγκιπα!». Τη δράση επιμελείται η εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, δασκάλα Ελένη Κοτσμανίδου. Τα παιδιά διαβάζουν το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας» αι απαντούν σε διάφορα ενδιαφέροντα φιλοσοφικά ερωτήματα, που προκύπτουν από το κείμενο.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μέχρι 120) γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Μηχανιώνας, που βρίσκεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη την Τετάρτη από 14:00-21:00, την Πέμπτη από 16:00-21:00 και την Παρασκευή από09:00-14:00. 

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP