29/9/14

«Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2014-2015»Το Γραφείο Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους για την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015.
Την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 ξεκινούν τα προγράμματα άθλησης.
Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι έξι διαφορετικά τμήματα άθλησης, εκγύμνασης & ψυχαγωγίας.

Θα πραγματοποιούνται πάνω από διακόσιες ώρες άθλησης την εβδομάδα, από εννέα γυμναστές, σε δώδεκα αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail με τις προτιμήσεις σας στο athlitismosthermaikou@gmail.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP