19/7/14

Πλατεία Επανομής - Ν. Υόρκη η ίδια"γεύση" «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», τους φώναζε ξανά και ξανά. Κανείς δεν τον άκουγε. Οι αστυνομικοί είχαν πέσει πάνω στον άνδρα για να τον συλλάβουν και ένας από αυτούς είχε κάνει σφικτή λαβή γύρω από το λαιμό του. Μάταια τους φώναζε, εκείνοι επέμεναν. Και ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα πεζοδρόμιο στη Νέα Υόρκη.

Κι όλα αυτά επειδή τον είδαν να πουλά αρτοσκευάσματα δικής του παραγωγής και έτρεξαν να τον συλλάβουν.
Παρόμοιο περιστατικό είχαμε  πριν λίγες μέρες στην πλατεία της Επανομής όταν έγινε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση εναντίον 13 παραγωγών που πουλούσαν τα προϊόντα τους για να βγάλουν ένα μεροκάματο . Τους συνέλαβαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα προϊόντα τους και τους ταλαιπώρησαν όλοι  μέρα και όλη την νύχτα. Στο τέλος τους χρέωσαν με πρόστιμα της τάξεως των έξη χιλιάδων ευρώ τον καθένα και έπεται συνέχεια..

 Παράδειγμα,  παραγωγός που πουλούσε τα αυγά του τον βάλανε πρόστιμο έξη χιλιάδες ευρώ, δηλαδή για να το πληρώσει αυτός ο άνθρωπος το ποσό αυτό πρέπει να πουλήσει 20.000 χιλιάδες αυγά!!!!  
Μπορεί τα δύο αυτά περιστατικά να μην είναι ίδια, όμως μοιάζουν πολύ και δείχνουν την κατεύθυνση που ακολουθούν οι διωκτικές αρχές παγκόσμια.www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP