25/6/14

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποχέτευση στην ΕπανομήΥπογράφηκε η σύμβαση για την αποχέτευση της Επανομής μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας που αναλαμβάνει να αποπερατώσει μέσα σε έξι μήνες το έργο. Από τον δήμο και την  ΔΕΥΑΘ  υπέγραψε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Γιάννης Αλεξανδρής και από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας ΕΡΤΕΚΑ ΑΕ ο κ. Γιώργος Ψυχαράκης.

 Η διαδικασία έγινε στο ΚΑΠΗ όπου ο απερχόμενος δήμαρχος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ώστε να φθάσουμε σήμερα στις υπογραφές. Ακόμα αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες  του  έργου και στην σημασία του για την Επανομή.
Μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στην  απαλοιφή των προστίμων για τα  τσαρδάκια στην Ν. Μηχανιώνα, και στις παρεμβάσεις που έκανε στην πολεοδομία και στην εφορία αλλά και στην ευνοϊκή ρύθμιση που πέτυχε μέσω υπουργικής απόφασης του ΥΠΕΚΑ.  Ο δήμος πλέον δεν θα έχει την υποχρέωση καταβολής  του χρέους 4.500.000 ευρώ.
Για τον Ποταμό ανέφερε ότι ολοκληρώνεται η τακτοποίηση  με το νόμο περί αυθαιρέτων για τα αναψυκτήρια ώστε να μπορέσει ο Δήμος να τα δημοπρατήσει.
Ακόμα αναφέρθηκε ότι  περιμένουμε  την  απόφαση από το Συμβούλιο Επικρατείας μετά από την προσφυγή που κατέθεσε ο Δήμος κατά την απόφασης του ΤΑΙΠΕΔ για το ξε-πούλημα του κάμπινγκ της Επανομής.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP