7/5/14

Αρχίζουν οι εργασίες του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ εξωτερικό δίκτυο».ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από τρία χρόνια Δικαστικών εμπλοκών οι συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Αλεξανδρή και των υπηρεσιών του Δήμου καρποφόρησαν.
Το Ε’ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε ότι δεν κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης με τη μειοδότρια εταιρία ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε. για την ολοκλήρωση του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ εξωτερικό δίκτυο».


Εντός των ημερών αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής του έργου, το οποίο περιλαμβάνει  23.165 μέτρα δίκτυο σωληνώσεων για την όδευση των  λυμάτων από την Επανομή στο σταθμό βιολογικού καθαρισμού στη θέση ΑΙΝΕΙΑΣ στη Μηχανιώνα και την κατασκευή τριών αντλιοστασίων.

Το κόστος του έργου έχει προϋπολογισμό 11.600.000 Ευρώ και θα πληρωθεί εξολοκλήρου από το ΕΣΠΑ  χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες.

Η περάτωση των εργασιών υπολογίζεται σε έξη μήνες. Οι κάτοικοι της Επανομής θα έχουν ένα σημαντικό έργο υποδομής το οποίο θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη. 

Ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρής δήλωσε, η ολοκλήρωση της αποχέτευσης ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα διότι έτσι θα απολαμβάνουν και οι κάτοικοι της Επανομής, όπως και οι κάτοικοι Ν. Μηχανιώνας και Θερμαϊκού το σημαντικό πλεονέκτημα της αποχέτευσης, επιπλέων πρόκειται για ένα έργο ύψιστης περιβαλλοντικής σημασίας.                                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                              ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP