16/5/14

Τάξε - τάξε στο τέλος κάτι θα μείνει Όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή ομιλία του κ. Μαυρομάτη στην Επανομή και ήταν πάνω από εξήντα χρονών, αισθάνθηκαν πολύ όμορφα διότι θυμήθηκαν τα νιάτα τους. Όλοι η ομιλία του ήταν στο κλίμα της δεκαετίας του πενήντα. Ταξίματα, υποσχέσεις,χάιδεμα αυτιών και ένα σορό κολοτούμπες.
 Συνοψίζοντας  εφόσον εκλεγεί, ο κ. Μαυρομάτης υποσχέθηκε: την έδρα του Δήμου στην Επανομή, δρόμους, την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, την διάνοιξη του πεζόδρομου, την αξιοποίηση του ποταμού και την επαναλειτουργία των αναψυκτηρίων,είπε για την αξιοποίηση του κάμπινγκ και επίσης μίλησε για απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από ευαίσθητες περιοχές (τον πρώην πρόεδρο της Αναγέννησης που τον έχει υποψήφιο τον ρώτησε  η λέμε ότι νάνε).

Γεγονός είναι ότι ο κ. Μαυρομάτης διαισθάνεται την αδυναμία που έχει στην Επανομή και τα έπαιξε όλα για όλα γιατί δεν είχε άλλη επιλογή.

Υ.Γ Η πληροφορία ότι λόγω κεκτημένης ταχύτητας ευρισκόμενος στο Σχολάρι υποσχέθηκε και εκεί την έδρα του δήμου ελέγχεται ως ανακριβείς!


 Το δελτίο τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμαϊκός Νέα Πορεία
15/05/2014

Την Επανομή προτείνει για μητροπολιτική έδρα
του δήμου Θερμαϊκού ο Γιάννης Μαυρομάτης

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν σήμερα το βράδυ οι κάτοικοι της Επανομής την δέσμευση του Γιάννη Μαυρομάτη, πως εφόσον εκλεγεί δήμαρχος η πρώτη του απόφαση θα αφορά τον ορισμό της Επανομής, ως Μητροπολιτικής έδρας του δήμου.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» υπογράμμισε με αυτόν τον εμφατικό τρόπο την διακήρυξή του για ισόρροπη ανάπτυξη των οκτώ δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου. Ταυτόχρονα απέδειξε τη σταθερή του άποψη, ότι οι περιοχές που τα προηγούμενα χρόνια έμειναν πίσω εξαιτίας της πολιτικής της σημερινής διοίκησης θα πρέπει να στηριχθούν αποφασιστικά, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Σε αυτή τη διαδικασία τα θεσμικά μέτρα, όπως αυτό που πρότεινε ο Γιάννης Μαυρομάτης για την Επανομή, είναι εξίσου σημαντικά με τα πρακτικά μέτρα, της επαρκούς χρηματοδότησης και της κάλυψης των σημαντικών κενών που υπάρχουν στο επίπεδο των υποδομών.
Όπως ανέφερε σήμερα στην ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης το σχέδιο του για την Επανομή προβλέπει –μεταξύ άλλων – την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, την βελτίωση των οδικών αξόνων και συνδέσεων της περιοχής, τον εξωραϊσμό του κέντρου της Επανομής, την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από ευαίσθητες περιοχές και την αξιοποίηση των τουριστικών και περιβαλλοντικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Ποταμού με την επαναλειτουργία των αναψυκτηρίων, αλλά και την δυναμική παρέμβαση του δήμου για την συναξιοποίηση του κάμπινγκ της Επανομής. 

  


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP