7/5/14

Η "αλήθεια" του κ. Μυρομάτη για το κάμπινγκ Αγίας Τριάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παραπλανούν τον κόσμο και να υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» κι επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Εκτός κι αν δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει, οπότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.


Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο 2014, ΌΛΗ η αλήθεια για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας είναι η εξής:
Η έκταση του κάμπινγκ, συνολικά 123 στρέμματα, ουδέποτε υπήρξε δημοτική. Ανήκε στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και, πλέον, έχει περάσει οριστικά και αμετάκλητα –με βάση το νόμο- στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να αξιοποιήσει την έκταση, να την πουλήσει ή να την παραχωρήσει. Στο σχεδιασμό του ΤΑΙΠΕΔ το 50% της έκτασης (61,9 στρέμματα) αφορά τη διαμόρφωση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (αθλητικές υποδομές, σχολεία κ.λπ.).
Σε αυτό το κομμάτι εμπλέκεται ο δήμος, ώστε τα κοινόχρηστα και κοινωφελή έργα να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό και να ενισχυθούν οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές της περιοχής. Εδώ θα κινηθούμε άμεσα, ώστε να κερδίσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε, ενώ ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να διεκδικήσουμε περισσότερη έκταση, αν ο σχεδιασμός μας απαιτήσει κάτι τέτοιο. 
Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα… ηρωικά είναι κούφια λόγια, που παραπλανούν τους πολίτες. Δείχνουν απόλυτο ερασιτεχνισμό και επιπολαιότητα."

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP