6/5/14

Βενιζέλος: «Αν δεν ψηφίσετε Ελιά, θα πέσει αυτή η κυβέρνηση!»
 Οι δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου σχετικά με την εκλογική επίδοση της Ελιάς και η άμεση σύνδεση αυτού του ποσοστού με τη βιωσιμότητα της κυβέρνησης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Σαμαρά.
Ο κ. Βενιζέλος θέτει, με άκομψο τρόπο, ένα δίλημμα προς τους ψηφοφόρους. Αυτό που θέλει την κυβερνητική επιβίωση και την πολιτική σταθερότητα της χώρας να εξαρτώνται όχι μόνον από τα ποσοστά της ΝΔ αλλά και από τις επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ.
 Ωστόσο, δείγμα της έντασης που επικρατεί και της ανασφάλειας που χαρακτηρίζει τον κ. Βενιζέλο, είναι και το ότι το διακύβευμα τίθεται με τρόπο σχεδόν εκβιαστικό, προκαλώντας έντονη ανησυχία στο Μαξίμου.
Η στήριξη στο ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη, σημειώνουν στελέχη που φέρονται να γνωρίζουν τις απόψεις του Πρωθυπουργού. «Τουλάχιστον μέχρι τις 25 του μηνός» προσθέτουν κάποιοι άλλοι, αναγνωρίζοντας πώς το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι σε κάθε περίπτωση καταλυτικό για τις πολιτικές εξελίξεις και θα θέσει σε νέα βάση τα κομματικά και κυβερνητικά δεδομένα.
Αρα υπάρχει τρόπος να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε να μην κάνει και άλλο κακό σε αυτή την χώρα.www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP