6/5/14

Ο Μαυρομάτης την έκανε με ελαφρά...πηδηματάκια


Απουσίαζε για άλλη μια φορά ο κ. Μαυρομάτης από την συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Θερμαϊκού, που διοργάνωσαν δύο τοπικά μέσα ενημέρωσης, «Ακτιβιστής» και «Δημότης».
Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Μαυρομάτης δεν αντέχει τον διάλογο. Η διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνδεδεμένη με «περίεργες» και άλυτες υποθέσεις και με σωρό από ανέξοδες παροχολογίες. Έτσι είναι εύκολο για τους ανθυποψηφίους του να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. 

 Η πρόφαση που δεν συμμετέχει σ’ αυτά τα ντιμπέιτ είναι ότι δεν τα διοργανώνουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι φτηνή δικαιολογία γιατί γνωρίζουμε ότι συνήθως στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Μήπως και οι διάφοροι υποψήφιοι που μετέχουν στο ψηφοδέλτιό του δεν δηλώνουν άλλα επαγγέλματα απ’ αυτά που πραγματικά ασκούν; (π.χ. ιδιωτικός υπάλληλος, πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας…).  Ακόμα και ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε εφοριακός, αφού γνωρίζουμε ότι είναι... επαγγελματίας πολιτικός.
Πάντως την άλλη φορά προτείνουμε την συζήτηση να την συντονίσει ο κ. Πρετεντέρης γιατί μόνο μ’ αυτόν ο κ. Μαυρομάτης θα την βγάλει… λάδι.


Το ντιμπέιτ σε βίντεο:www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP