8/4/14

Το προεκλογικό πρόγραμμα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για το Δήμο Θερμαϊκού και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτηείναι οι δύο βασικοί άξονες του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στο επίσημο ιστότοπο: http://www.dimiourgikiananeosi.gr.
Το πρόγραμμα δεν είναι απλώς προεκλογικές εξαγγελίες,
αλλά δεσμεύσεις. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδιάστηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του συνδυασμού και δεν αποτελεί έργο κάποιας εταιρίας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Στηρίχθηκε στο στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Κυριάκος Στεφανίδης. Είναι δεσμεύσεις τις οποίες πιστεύουμε και θεωρούμε ότι έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Υποσχόμαστε ότι θα παραλάβουμε την Διοίκηση, αφού πρώτα γίνει ενδελεχής έλεγχος των περιουσιακών και οικονομικών στοιχείων του Δήμου από ορκωτούς λογιστές.
Θεωρούμε υποχρέωση της δημοτικής αρχής να έχει αξιοπρεπή καθαριότητα, καλύτερο φωτισμό και προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία με κατάλληλο οδικό δίκτυο. Όμως το όραμά μας είναι:
·         Η δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσα από: τη διοικητική αναδιοργάνωση του Δήμου, τον ευπρεπισμό του Δήμου, την πλήρη αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, την προσέλκυση επενδυτών και τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών, την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου για κοινωφελείς σκοπούς, την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομίας μας.
·         Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής ευημερίας των Δημοτών μας μέσα από: τη λειτουργική ανασυγκρότηση της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας, την βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο και ψηφιοποιημένο δήμο, έργα μικρής κλίμακας σε πεζοδρόμια και δρόμους.
Έχουμε ένα Δήμο με τέτοια γεωμορφολογικά πλεονεκτήματα, όσο κανένας άλλος. Οι αναπτυξιακές προοπτικές είναι τεράστιες και χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να γνωρίζει και να δρα δυναμικά για το συμφέρον του συνόλου. Η σημερινή οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας σε συνδυασμό με το τεράστιο χρέος που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις καθιστά επιβεβλημένη την εκλογή μιας δυναμικής και έντιμης διοίκησης με συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα.
Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το προεκλογικό πρόγραμμα στη διεύθυνση: http://www.dimiourgikiananeosi.gr/files/----------pdf.pdf

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP