17/3/14

ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού: "Η πορεία του νέου εκπαιδευτικού συστήματος "Είναι η επιστημονικά θεμελιωμένη βοήθεια που παρέχεται στο άτομο, προκειμένου να αναπτύξει την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και να προσανατολιστεί σε  μια χρήσιμη  ζωή. Ειδικότερα, η Επαγγελματική Συμβουλευτική  ορίζεται ως η διαπροσωπική διαδικασία που εστιάζεται στο να βοηθήσει το άτομο να πάρει μια σωστή επαγγελματική απόφαση ώστε να πετύχει μια εποικοδομητική καριέρα.Το Κέντρο Συμβουλευτικής &  Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Θερμαϊκού,  σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο Ν. Μηχανιώνας, την Ομοσπονδία Γονέων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 1ου , 2ου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Ν. Μηχανιώνας, οργανώνουν εκδήλωση με θέμα : «Η πορεία του νέου εκπαιδευτικού συστήματος και ο ρόλος του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του Θερμαϊκού».

Η εκδήλωση θα είναι την Κυριακή 16 Μαρτίου  και  ώρα 18.30 μ.μ.στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Ν. Μηχανιώνας.


Το πρόγραμμα της ημερίδας :

18.30 – 18.45, Χαιρετισμοί

19.45-19.30: « Ρόλος του ΚΕ.ΣΥ.Π. Θερμαϊκού στις επιλογές σπουδών και επαγγέλματος».  Αϊβαλιώτης Θεόδωρος, Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.). Θερμαϊκού.

19.30-20.00: «Το νέο Επαγγελματικό  Λύκειο και πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπ/ση». Σινάνη Γεωργία, Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.). Θερμαϊκού.

20.00-20.15, Διάλειμμα  

20,15-21.00, «Το νέο Γενικό Λύκειο και η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση»,  Αϊβαλιώτης Θεόδωρος, Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.). Θερμαϊκού.

21.00-21.30: Συζήτηση


 

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP