21/3/14

Κοινές εκδηλώσεις προτείνει ο Γ. ΤσαμασλήςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

Την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA 96.5, αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των παρατάξεων στους δήμους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμασλής πρότεινε να πραγματοποιούνται
κοινές εκδηλώσεις από όλες τις υποψήφιες παρατάξεις σε κάθε δήμο. «Έτσι και καλύτερα συμπεράσματα μπορούν να βγάλουν οι δημότες, και λιγότερο ταλαιπωρούνται και η αντιπαράθεση μετατρέπεται από ανούσιος μονόλογος σε γόνιμος διάλογος», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.
            «Οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε έχουν επιβαρύνει αρκετά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να τους κουράζουμε με σωρεία προεκλογικών εκδηλώσεων και να τους ζητάμε να μεταφερθούν κάθε φορά σε διαφορετικό μέρος για να ακούσουν το πρόγραμμά μας. Αντιθέτως, μπορούμε οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έρθουμε σε συνεννόηση και να ορίσουμε από κοινού προεκλογικές εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας ο καθένας τις προτάσεις του, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να διαμορφώσουν συγκριτική άποψη για κάθε συνδυασμό, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε όλοι χρόνο και χρήμα», τόνισε ο κ. Τσαμασλής και ανακοίνωσε ότι σχετική επιστολή πρόκειται να αποσταλεί άμεσα στους άλλους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού.www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP