15/3/14

Κοινωνία άδικη-κοινωνία ψεύτρα (λαϊκό άσμα)Ο κ. Νίκος Παράσχου με ένα βαρυσήμαντο δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι αυτός και η παράταξή του αποφάσισαν…σε να πάει με τον κ. Γεώργιο Τσαμασλή (πάντως δεν ξέρουμε να έχει κάποιον εκπρόσωπο στην Επανομή…τώρα πια «Κοινωνία των Πολιτών»;)

Να θυμίσουμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές πήγε με τον κ. Μαυρομάτη (στον δεύτερο γύρο) και όταν κέρδισε τις
εκλογές ο κ. Αλεξανδρής είχε και με αυτόν…στενές επαφές.

Τώρα δεν περίμενε κανείς  να κατέβει με τον κ. Κουζινόπουλο.

Πήγε στον φυσικό του χώρο. 
  
Πάντως αξίζει να δούμε επιγραμματικά μερικά από τα γραφόμενά του:

« Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια ενωτική διαπαραταξιακή αυτοδιοικητική παράταξη η οποία θα μπορέσει να δεσμευθεί στην υλοποίηση ενός καινοτόμου – πρωτότυπου – μοναδικού προγράμματος, μακριά από λόγια και υποσχέσεις.»

«Σε αυτή την πορεία, σε αυτόν τον αγώνα μας, σε αυτή την πρωτόγνωρη συμμετοχική μας προσπάθεια, μοναδικός μας αντίπαλος είναι η υπέρβαση, την οποία σας προσκαλούμε να κάνουμε μαζί.

Μια υπέρβαση κάθε παλιάς αντίληψης, κάθε παλιάς νοοτροπίας, μεθοδολογίας και τρόπου δράσης στην αυτοδιοικητική πραγματικότητα.»

« Άνοιγμα σε ξεχασμένες έννοιες όπως η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.»«Εμείς, ως «Κοινωνία των Πολιτών», θα συνεργαστούμε με τον Γιώργο Τσαμασλή και θα δώσουμε από κοινού μια μάχη συνείδησης, με υπέρτατο κριτήριο το καλό του Δήμου μας. Θα παλέψουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση.»«Σε μια περίοδο κρίσης, όπου οικονομία και κοινωνία υποφέρουν:

-          Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται

-          Ο Δήμος χρειάζεται νέα πρόταση διοίκησης και ανάπτυξης

-          Νέα δημοτική Αρχή, με όραμα και σχέδιο συνολικής ανασυγκρότησης.Από αυτή την προσπάθεια δεν μας επιτρέπει η συνείδησή μας να απουσιάζουμε.»


Όλα αυτά μήπως σας ξαναθυμίζουν κάτι;


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP