24/3/14

«ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

Ακόμα μία πρωτοποριακή πρόταση του Γιώργου Τσαμασλή: Με ένα ευρώ το χρόνο μπορούν να εξασφαλιστούν τα χρήματα για την ενίσχυση της αστυνόμευσης, της πυρόσβεσης και της υγείας στο Δήμο Θερμαϊκού.      
Σε ακόμα μία ρηξικέλευθη πρόταση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας χθες σε
παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» στο Μεσημέρι του δήμου Θερμαϊκού.
            «Δίνοντας ο καθένας μας από ένα ευρώ το χρόνο, που θα ενσωματωθεί στα τιμολόγια ύδρευσης, μπορούμε να συγκεντρώνουμε ετησίως περίπου 70.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα διατίθεται για την αγορά περιπολικών, πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων. Με αυτό τον τρόπο πρόκειται να ενισχυθεί σημαντικά η αστυνόμευση της περιοχής μας, ενώ, παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα άμεσης επέμβασης και αντιμετώπισης περιστατικών υγείας, αλλά και πυρκαγιών, αντίστοιχα», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.
            Αναφερόμενος στην απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Θερμαϊκού στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Τσαμασλής επεσήμανε: «Δεν είμαι από αυτούς που ασχολούνται με την πολιτική για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Ό,τι φιλοδοξίες είχα τις έκανα πράξη και έφτασα σε μία από τις μεγαλύτερες βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης, φτάνοντας στο αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Από όλες τις θέσεις που πέρασα έκανα ότι μπορούσα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μου δόθηκαν από την Πολιτεία. Τώρα κατεβαίνω σκαλοπάτι και στέκομαι μπροστά σας κοιτώντας σας στα μάτια, για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το Δήμο Θερμαϊκού που μας αξίζει», ενώ κάλεσε τους συνδημότες του να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.
           

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP