20/3/14

Οι επαγγελματίες συναντήθηκαν με τον Γ. ΤσαμασλήΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι επαγγελματίες του δήμου Θερμαϊκού μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιώργο Τσαμασλή, καθώς, όπως διαπίστωσαν, οι προτάσεις που τους απεύθυνε ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες τους.
Ο κ. Τσαμασλής συναντήθηκε με τους επαγγελματίες της περιοχής Θερμαϊκού αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου του κλάδου Βασίλη Γωνιωτάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και να συζητήσει μαζί τους πιθανές λύσεις.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την καθαριότητα των ακτών και θαλασσών, καθώς και σε άλλες δράσεις που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ –Καλύτερη ζωή για όλους», όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Τσαμασλής.
Μεταξύ άλλων, οι επαγγελματίες διατύπωσαν την έντονη επιθυμία τους να τεθεί σε εφαρμογή η πιλοτική λειτουργία της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας, για την πορεία της οποίας τους ενημέρωσε σχετικά ο κ. Τσαμασλής.
Επιπλέον, ο κ. Τσαμασλής επεσήμανε ότι είναι πρόθυμος να εξετάσει όποια άλλη πρόταση καταθέσουν οι επαγγελματίες, με στόχο την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP