21/3/14

Ο Παναγιώτης Τροκάνας με τον Α. Τζιτζικώστα Με δελτίο τύπου ο Τροκάνας Παναγιώτης, δημοτικός Σύμβουλος του  Δήμου Θερμαϊκού και  πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ανακοινώνει την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό ''Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία'' του Αποστόλου Τζιτζικώστα"Φίλες και φίλοι,
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τις εκλογές της Περιφέρειας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β' Βαθμού. Παραμένοντας στρατευμένος στον αγώνα για τα κοινά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και την οικογένεια μου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία».
Θεωρώ αναγκαία τη δραστηριοποίηση και ένταξή μου σε μια "ακηδεμόνευτη ομάδα ανθρώπων δίχως χρωματισμούς και στηρίξεις" που αποδεδειγμένα δίνει τη μάχη για συνεχή, ειλικρινή και εξειδικευμένη γνώση για την ενίσχυση των προσδοκιών των πολιτών. Στόχος μου να συμβάλλω υπεύθυνα με όλες μου τις δυνάμεις και καθαρή συνείδηση για μια ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!, για μια Περιφέρεια σύγχρονη, για μια Περιφέρεια «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», για μια Περιφέρεια ενδιαφέροντος και σεβασμού, για μια Ανθρώπινη Μακεδονία, προς όλους τους πολίτες.
Σας καλώ όλους να στηρίξετε το έργο του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και όλων των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων που τον πλαισιώνουν."

Με τιμή Παναγιώτης Τροκάνας

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP