27/3/14

Πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Γάμου – ΒάπτισηςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Μαρτίου στην παραλία Περαίας, το 3ο Φεστιβάλ Γάμου – Βάπτισης το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ  του Δήμου Θερμαϊκού.
Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση η οποία αποτελεί και τον προάγγελο   της    2ης  Τουριστικής – Εμπορικής Έκθεσης Περαίας που θα πραγματοποιηθεί στις 27,28 & 29 Ιουνίου.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το  ειδυλλιακό περιβάλλον του τόπου μας , οι επισκέπτες απόλαυσαν την επίδειξη νυφικών - βραδινών
ρούχων  με πρωταγωνίστρια στην πασαρέλα την Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη , και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας.
Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις έχοντας κλείσει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Τροκάνας και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από την διοργάνωση όσο και από τον κοινωνικό αντίκτυπο του φεστιβάλ, τονίζοντας ότι στόχος των εκδηλώσεων του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.  είναι  η ψυχαγωγία , η διασκέδαση , αλλά και η κοινωνική προσφορά.
Επιπλέον ανανέωσε το ραντεβού με τους επισκέπτες του Δήμου Θερμαϊκού και τους εκθέτες, για την  μεγάλη έκθεση του Ιουνίου.

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP