28/2/14

Δήλωση απο τον Αντ. Ζαβέρκο"Μετά από την πετυχημένη και πολυπληθή συγκέντρωση των στελεχών μας στην Επανομή, κάποιοι προσπάθησαν να διασπάσουν την ομάδα μας, διασκοπρπίζοντας φήμες, ότι έχω συμφωνήσει να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κου Ιωαννίδη.
Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα πρόταση και πιέσεις να είμαι υποψήφιος για την Περιφέρεια πριν από 1 βδομάδα, αλλά αποφάσισα να παραμείνω υποψήφιος
για τον Δήμο, γιατί θεωρώ ότι έχω την εμπειρία και την ικανότητα να προσφέρω πολύ περισσότερα στον Δήμο Θερμαϊκού, τώρα μάλιστα που η συγκυρία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή με τον Κυριάκο Στεφανίδη.
Η απόφασή μου να δώσω έμφαση στον Δήμο μας και να απορρίψω την τιμητική πρόταση που μου έκαναν για την Περιφέρεια, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην παρότρυνση των συνδημοτών και φίλων μου, να συνεχίσω με τον ίδιο δυναμισμό την προσπάθεια αναβάθμισης του Δήμου μας από θέση πλέον διοίκησης.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να συγκρούομαι με τα οργανωμένα συμφέροντα και παλαιοκομματικές πολιτικές, για το συμφέρον των συνδημοτών μου, με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, χωρίς να κοροϊδεύω και να τάζω ψεύτικες υποσχέσεις όπως κάνουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι.
Τέλος δηλώνω ότι θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο του φίλου μου Γιάννη  Ιωαννίδη υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας."

Ζαβέρκος Αντώνης

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP