13/1/14

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο


 
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά από διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν περίπου 200 κάτοικοι της Επανομής για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο . Πριν ξεκινήσει ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο της Αναγέννησης, ο διαιτητής ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα
για την είσοδο των κατοίκων στο γήπεδο με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να προχωρήσει σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ματαίωση αγώνα με τον αθλητικό νόμο καθώς ο διαιτητής συμπλήρωσε το σχετικό φύλλο αγώνα.
Σήμερα στις εννέα το πρωί οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο.

Παράλληλα έκκληση για συμπαράσταση στο δικαστικό μέγαρο απευθύνουν σε μέλη τους  ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού, η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, και η Κίνηση Πολιτών ΕπανομήςΜε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού αναφέρει:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           " Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων  ενάντια στην εγκατάσταση της γιγαντιαίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας.
     Εκφράζει την συμπαράστασή της στους 7 συλληφθέντες σήμερα στην Επανομή.
     Καταδικάζει την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, στο γήπεδο της Αναγέννησης Επανομής, που είναι άκρως επιβλαβής όχι μόνο για τους αθλούμενους  αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
     Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων."    Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ

Οργάνωσης μελών Θερμαϊκού

 

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP