2/1/14

Άμα είσαι…μάγοςΜια ιστορία για να βγάλετε πολλά συμπεράσματα…και μάλιστα τώρα που έρχονται δημοτικές εκλογές.
Την τριετία 2006-2010 είχε εκλεγεί δήμαρχος στον δήμο Θερμαϊκού ο Γιάννης Αλεξανδρής  και ο Τατιανός Μάγγος μαζί του σαν δημοτικός σύμβουλος.
Το 2009 ο κ. Αλεξανδρής τοποθέτησε τον κ. Μάγγο αντιδήμαρχο Διοίκησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Αλληλεγγύης.
Εν τω μεταξύ όλοι οι έμμισθοι (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι κ.λ.π.) συμφώνησαν να διαθέτουν ένα μέρος του μισθού τους  ώστε ο συνδυασμός να έχει ένα ταμείο για να βοηθήσει δημότες με χαμηλά εισοδήματα.
Τα χρήματα πήγαιναν σε κοινό λογαριασμό και μάλιστα ορίσθηκαν υπεύθυνοι για την υλοποίηση των αποφάσεων της ομάδας.
 Ο κ. Μάγγος  όπως και οι υπόλοιποι κατέθετε χρήματα στον κοινό λογαριασμό και συμμετείχε στην λήψη αποφάσεων για την διάθεση των χρημάτων.
Μετά για λόγους που δεν γνωρίζουμε  ο κ. Μάγγος αποχώρησε από τον συνδυασμό του κ. Αλεξανδρή. (στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλον συνδυασμό)
Έκτοτε διεκδικεί τα χρήματα που κατέθεσε ο ίδιος στον κοινό λογαριασμό.
Με αγωγή του ζητά να του επιστραφεί  το ποσό των 3.300,00€. Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε στις 19/11/2013 . Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή ως ουσιαστικά αβάσιμη διότι το ποσό σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν πήγε σε τσέπες κάποιου και ούτε ήταν δωρεά προς τον  κ. Αλεξανδρή όπως υποστήριξε ο κ. Μάγγος.

Ερε τι κάνει το άτιμο το χρήμα!!!   Τα συμπεράσματα δικά σας…

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP