11/11/13

Τόλμησε η Τζάκρη...
Μετά το «ναι» της κ. Θεοδώρας Τζάκρη στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την βουλευτή Πέλλας.
Μετά την διαγραφή της κ. Τζάκρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η δύναμη του κόμματος είναι 27 από 28 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται από 155 σε 154 βουλευτές.

Ο  Βενιζέλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού σε κάθε βήμα που κάνει υπερ της ταύτισης με το Σαμαρά, χάνει κι έναν  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. και η κυβέρνηση μετρά πλέον 154 βουλευτές, πλειοψηφία όχι και τόσο ικανή για να τη βγάλει μέχρι το 2016. 
  Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη αιτιολογώντας την επιλογή της να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης δήλωσε:
«Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών. Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση»

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP