31/10/13

Αγορά των παραγωγών στην Περαία Ο Δήμος Θερμαϊκού και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Θερμαϊκή» ΚΟΙΝΣΕΠ, που δραστηριοποιείται και στην παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας, συναποφάσισαν, προκειμένου να προάγουν το τοπικό, κοινωνικό και γενικότερα συλλογικό συμφέρον, να οργανώσουν ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ με επιλεγμένα αγροτικά προϊόντα, που δεν παράγονται στην περιοχή μας, από έλληνες παραγωγούς, τα οποία θα διατεθούν απευθείας στους καταναλωτές ,
δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμπολίτες μας, που πλήττονται καθημερινά από την κρίση, να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την βασική τους διατροφή σε τιμές πολύ οικονομικές.
Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 2013, στο  πάρκινγκ, γωνία ΜΗΔΕΙΑΣ & ΑΝΘΕΩΝ (δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο) και από τις 09:00΄ έως τις 13:30΄.

Στο ισόγειο των Δημοτικών Καταστημάτων του Δήμου  διατίθενται φυλλάδια με τις τιμές και τα προϊόντα. Ειδικά για το ελαιόλαδο ΦΙΛΑΙΟΣ, του Συν/σμού ΚΑΣΣΕΛ Λακωνίας, θα πρέπει άμεσα να γίνονται οι παραγγελίες.

ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ θα πραγματοποιούνται κατ’ αρχήν μία φορά τον μήνα, συγκεκριμένα κάθε πρώτο Σάββατο, στον ίδιο πάντα χώρο και τις ίδιες ώρες.

Πρέπει να στηριχθεί αυτή η κοινή προσπάθεια υποστηρίζοντας τους μικρούς παραγωγούς που θα συμμετέχουν, καθώς επίσης και την προώθηση της αλληλέγγυας οικονομίας και, κυρίως, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής  που επιδιώκεται.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP