22/10/13

Μετά τους Κρατικοδίαιτους έχουμε και τους…Δημοτοδίαιτους


Κάποιοι εκεί στην Περαία (ευτυχώς λίγοι) κουβαλούν νοοτροπίες και πρακτικές που για μας τους περισσότερους φαντάζουν άγνωστες και έως ύποπτες.

Ο λόγος για το δημοσίευμα του εντύπου «Δημότης» όπου ΄΄μαλώνει΄΄ τον Τοπικό Ορίζοντα γιατί δέχτηκε να δημοσιεύσει διαφημιστική καταχώρηση Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Θερμαϊκού.

Το δημοσίευμα δεν αξίζει σοβαρής αντιμετώπισης. Αυτά συμβαίνουν με ανθρώπους που είναι καινούργιοι και ερασιτέχνες με το «άθλημα».

Τους πληροφορούμε ότι η ανεξαρτησία μίας εφημερίδας  χάνεται από τους ΚΡΥΦΟΥΣ πόρους και όχι από τους  ΦΑΝΕΡΟΥΣ.

Και σε κάθε περίπτωση δεν χάνεται τόσο εύκολα …η ανεξαρτησία για διακόσια ευρώ!

Εξάλλου εμείς εκδίδουμε τον Τ.Ο. στα πλαίσια του  επαγγέλματός μας  που είναι  οι εκτυπώσεις  και όχι από χόμπι  ούτε  αποσκοπούμε να γίνουμε ρυθμιστές στα αυτοδιοικητικά δρώμενα για ίδιο όφελος.


Για την ιστορία: Ο Τοπικός Ορίζοντας (Κωδ. Εφ. 6199) είναι ανεξάρτητη εφημερίδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης που εκδίδεται εδώ και 16 χρόνια και σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος.

Λειτουργεί δε πάντα στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και έχει διαφανείς οικονομικούς πόρους από διαφημιστικές καταχωρίσεις.


www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP