26/9/13

Γενέθλια ημέρα Περαίας 2013


Με ένα υπαίθριο γλέντι την Κυριακή 22  Σεπτεμβρίου στο οποίο οι παρευρισκόμενοι  δοκίμασαν την καθιερωμένη φασολάδα, νόστιμους μεζέδες, ήπιαν κρασί  και χόρεψαν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από λαϊκό μουσικό σχήμα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  προς τιμήν της γενέθλιας ημέρας Περαίας – 90 χρόνια από την ίδρυση της Περαίας που διοργάνωσαν από κοινού το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού και Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας.


 Τις εκδηλώσεις που ως επί το πλείστον πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο δημοτικό χώρο «Κοχύλι» από τις 14 έως τις 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Θερμαϊκού και προσκεκλημένων συλλόγων από όλη την Ελλάδα, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου Δημότες Θερμαϊκού και μη.
 Ξεχωριστή θέση κατείχε φέτος στις εκδηλώσεις η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στις 14 Σεπτεμβρίου.
Το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός έτυχε  μιας μεγάλης προβολής τόσο  στα τοπικά  όσο και ευρύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 Αθλητικές επιδείξεις, νεανικά μουσικά σχήματα, μοντέρνες και παραδοσιακές χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, αναβίωση εθίμων, παραδοσιακά παιχνίδια, χορωδίες, λαϊκό γλέντι  και μια εντυπωσιακή όσο και  συγκινητική λαμπαδηδρομία προς τιμήν των 90χρονων της Περαίας συνέθεσαν ένα πληθωρικό σύνολο εκδηλώσεων που απευθύνθηκε σε κάθε ηλικία και προτίμηση.
Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας δήλωσε:
"Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων και τον κόσμο που τις παρακολούθησε για  την έμπρακτη και ηθική  υποστήριξη τους.
Και του χρόνου με υγεία με το ίδιο καλές και, αν γίνεται, ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις για τη Γενέθλια Ημέρα Περαίας."

www.orizontasnews.gr
ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με ένα κλικ στην οθόνη σας!

.

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP